Scopul Site-ului
Bursa HR.ro este un website ce ofera servicii de recrutare on line, prin punerea la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, a accesului la o baza larga de anunturi de angajare postate de catre angajatori, fie companii, agentii de recrutare sau independenti si prin oferirea/acordarea angajatorilor a posibilitatii de alegere a celor mai potriviti candidati, cu ajutorul unor instrumente de selectie eficiente cum sunt video cv-ul si video-interviul in sistem de streaming live.
Bursa HR.ro este adiministrat de catre SC Bursa HR Management SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6, str Fabricii, nr 47, Ansamblul rezidential “Quadra Place", tronson B, etaj 3, apartament 3 (B33), identificata prin numar de inregistrare in registrul comertului J40/15160/2013, cod fiscal 32568441, numar de telefon 0722 271794, adresa de e-mail contact@bursahr.ro, denumita in continuare Bursa HR.
Bursa HR.ro va fi in cele ce urmeaza denumita pe scurt Site.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor
Prin bifarea casutei "Sunt de acord cu “Termenii si Conditiile de utilizare" va obligati sa respectati Termenii si Conditiile detaliate mai jos, precum si Politica de confidentialitate, atat Dvs cat si persoanele care folosesc conexiunea Dvs la internet pentru a intra pe Site, fie ca sunteti utilizator inregistrat sau vizitator. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni sau cu Politica de confidentialitate, va rugam sa nu utilizati Site-ul nostru. Simpla continuare a utilizarii Site-ului are valoarea juridica a unui acord implicit si genereaza un contract guvernat de regulile de mai jos, intre Dvs si Bursa HR. Acest contract se incheie automat cu fiecare utilizator si vizitator in parte, separat de contractul dintre Bursa HR si persoana juridica al carei reprezentant este utilizatorul sau vizitatorul respectiv.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului, va exprimati acordul explicit prevazut de art 1203 din Noul Cod Civil, cu privire la urmatoarele clauze standard: cea care prevede nereturnarea sumelor avansate, in situatia renuntarii de catre Dvs la utilizarea unor servicii, cele care prevad limitarea raspunderii Bursei HR, exonerarea de raspundere a Bursei HR, cele care prevad dreptul Bursei HR de a denunta unilateral acesti Termeni, de a va restrictiona accesul pe Site (de ex prin suspendarea sau inchiderea contului, sau prin indepartarea continutului Dvs care contravine prevederilor Termenilor), pactul comisoriu, legislatia aplicabila, jurisdictia aplicabila.

Date cu caracter personal
In scopul inregistrarii pe Site si al utilizarii serviciilor noastre, va sunt retinute o serie de date cu caracter personal. In Politica de Confidentialitate regasiti toate informatiile referitoare la tipul de date furnizate, scopurile in care sunt utilizate, destinatarii carora le pot fi comunicate datele Dvs, drepturile Dvs prevazute de legislatia in domeniu.
Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor acceptati automat si prevederile referitoare la regimul datelor cu caracter personal, astfel cum este prevazut in Poltica de Confidentialitate.
Transmiterea informatiilor prin internet implica prin natura sa o serie de riscuri referitoare la securitatea informatiilor. Bursa HR depune toate diligentele pentru a proteja datele Dvs personale, insa admiteti ca nu va poate garanta securitatea deplina a acestor date, si in acest sens sunteti de acord sa o exonerati de orice eventuala raspundere.

Descrierea Serviciilor
Platforma / website-ul Bursa HR ofera, prin inregistrare, utilizatorilor sai accesul la o baza larga de informatii si un continut bogat, ca de exemplu: oferte de munca, profiluri de candidati cu portofolii si proiecte, Demo-CV-uri, Tutoriale, precum si cateva intrumente online de recrutare si selectie (Video-CV-ul, Video-Interviul, Video-Conferinte) toate in timp real si prin intermediul streaming-ului online.
Prin optiunea d-voastra, puteti beneficia, contra cost, de accesul la oricare din serviciile platformei Bursa HR, toate costurile acestora fiind afisate in Site, la rubrica Servicii Bursa HR. Utilizatorii beneficiaza in mod gratuit de urmatoarele servicii: crearea de cont si profil, inclusiv Video CV si Portofoliu in cazul candidatilor, respectiv Video-Prezentare si unul sau mai multe Proiecte in cazul angajatorilor. De asemenea, companiile care se inregistreaza pentru prima oara pe Site au dreptul de a publica gratuit un anunt de angajare ( o oferta de munca).
Serviciile pot fi utilizate in decurs de 1 an de la data achizitionarii, indiferent de durata lor de valabilitate. Daca nu au fost utilizate in decurs de 1 an de la achizitionare, la sfarsitul acestei perioade ele devin inactive. Serviciile furnizate de platforma Bursa HR constau in posibilitatea postarii de catre companii, agentii de recrutare sau independenti, a unui anumit numar de oferte de munca, in functie de optiunea fiecaruia in parte, cu termene diferite de valabilitate in cautarile candidatilor. Acestia din urma, pot fi interesati de aceste oferte, pot trimite VideoCV-ul lor, si pot fi selectati si apoi programati pentru Video-Interviul online.
Exista si alte servicii care vin in intampinarea, atat a companiilor, cat si a candidatilor, de a se face mult mai vizibili, de a se promova, de a cauta in baza de date, atat oferte si oportunitati de cariera, cat si candidati cat mai potriviti pentru anumite oferte de munca.
Platforma BursaHR mai poate pune la dispozitie si o comunciare facila si bidirectionala intre angajatori si cei care cauta oferte de munca.
Bursa HR isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod, atat continutul serviciilor oferite, cat si costul / pretul acestora, fara a fi obligata sa justifice in vreun mod alegerea / modificarea facuta, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca alta formalitate fata de utilizatori.
In situatia in care optati pentru intreruperea folosirii oricaruia dintre serviciile oferite de Bursa HR, intelegeti si sunteti de accord cu faptul ca platile deja efectuate nu sunt si nu vor fi returnate.
Accesul la serviciile contra cost nu va fi permis decat in momentul in care se confirma transferul de bani in contul Bursa HR.

Modalitati de plata
Bursa HR se adreseaza inclusiv clientilor din afara Romaniei, astfel incat preturile sunt afisate pe Site in Euro. Pentru schimbul valutar se utilizeaza cursul BNR din ziua platii. Pe Site gasiti un convertor valutar.
Dupa selectarea serviciilor dorite, pretul total se afiseaza automat in RON. La pretul respectiv nu se adauga TVA, SC Bursa HR Management SRL nefiind platitoare de TVA. Factura de asemenea va fi emisa in RON.
Acceptati si sunteti de acord ca orice intarzaiere de plata catre Bursa HR va constitui o incalcare a prevederilor prezentului acord. In acest caz, Bursa HR isi rezerva dreptul sa adopte orice actiuni permise de lege sau prezentul contract si intelegeti sa rambursati in totalitate catre Bursa HR toate costurile si cheltuielile care pot rezulta din recuperarea acestor sume neplatite.
Serviciile Bursa HR pot fi achizitionate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice, prin urmatoarele modalitati de plata:

a. Transfer bancar
La momentul plasarii comenzii Dvs pe Site vi se va emite automat o factura proforma, urmand ca dupa efectuarea platii si transmiterea catre Bursa HR a dovezii platii sa vi se emita si factura finala.
In mod normal, orice transfer bancar se realizeaza in maxim 3 zile lucratoare de la efectuarea ordinului de plata. Pentru o confirmare mai rapida a platii prin ordin bancar, si acces mai rapid la serviciile achizitionate, va rugam sa trimiteti o copie a acestuia la adresa de mail: contact@bursahr.ro.
b. Card bancar
Platile prin intermediul cardurilor bancare sunt procesate de catre procesatorul de plati on line PayU( www.payu.ro), prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Cardurile acceptate la plata sunt Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.
Tranzactia se considera efectuata la data creditarii contului PayU cu sumele aferente serviciilor comandate de catre Dvs. Aceeasi data este aplicabila si cursului de schimb valutar al bancii Dvs. PayU executa automat conversia valutara pentru orice tip de valuta.
Transferul banilor din contul Dvs spre PayU , care incaseaza plata in numele si pe seama Bursei HR, se realizeaza dupa ce comanda este incheiata. O comanda este incheiata dupa ce plata a fost autorizata si procesata de PayU si dupa ce Bursa HR a confirmat efectuarea livrarii. Pana in acest moment, banii sunt doar blocati, insa nu sunt transferati. Obligatia Dvs de plata catre Bursa HR se stinge la momentul efectuarii platii catre PayU.
Ulterior plasarii comenzii Dvs, veti primi din partea PayU un e-mail de confirmare a platii.
In scopul finalizarii platii, datele Dvs sunt procesate de catre integratorul de plati. Ele pot fi utilizate de asemenea in scop de marketing de catre partenerii Bursa HR, inclusiv PayU, insa numai dupa ce acestia au obtinut acordul Dvs.
c. PayPal
In cazul platii prin PayPal, clientul este directionat in contul personal PayPal, unde va efectua tranzactia.

Serviciile pot fi utilizate de catre Dvs imediat ulterior efectuarii platii, astfel incat sumele avansate nu va pot fi returnate. Aceasta constituie o exceptie de la regula denuntarii contractelor la distanta si este prevazuta expres la art 10 din Ordonanta nr 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Puteti transmite sesizarile Dvs in legatura cu platile efectuate la adresa de e-mail contact@bursahr.ro. Atat Bursa HR cat si procesatorul PayU vor depune toate diligentele pentru a raspunde cat mai rapid si mai complet solicitarilor Dvs.

Drepturi de proprietate intelectuala
Bursa HR detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului, numelui si continutului acestuia ( text, elemente de grafică, fotografii, videoclipuri, software, funcţii interactive, structura si continutul bazei de date, parole si coduri de acces necesare functionarii site-ului) si respecta la randul sau dreptul de proprietate al celor care incarca pe Site astfel de continut. Dvs va angajati, prin acceptarea Conditiilor de utilizare a Site-ului, sa nu aduceti atingere drepturilor de proprietate apartinand Bursei HR, celorlalti utilizatori sau tertilor, si sa utilizati continutul care nu va apartine doar pentru uzul Dvs personal, necomercial. Incalcarea acestei obligatii poate atrage dezactivarea sau inchiderea fara notificare a contului Dvs.

Va exprimati acordul ca Bursa HR sa dezvaluie identitatea Dvs persoanelor care ne fac aceasta solicitare in situatia in care acestea sustin incalcarea de catre Dvs a drepturilor de proprietate intelectuala apartinand acelor persoane.
Utilizarea in orice mod a continutului trebuie sa se faca doar in scopul pentru care v-ati inscris pe Site. In acest sens sunt interzise:
- distribuirea, reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
- modificarea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
- indepartarea insemnelor care arata dreptul de autor asupra continutului.

Drepturile si obligatiile utilizatorilor
Obligatii la inregistrare
Pentru a putea folosi continutul si serviciile platformei Bursa HR, trebuie sa va creati un cont de utilizator prin intermediul caruia va obligati sa furnizati date corecte, exacte, complete si adevarate despre d-voastra, asa cum sunt mentionate in formularul de inregistrare al Site-ului, sa le mentineti si sa le innoiti atunci cand situatia o cere.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SC Bursa HR Management SRL, are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul d-voastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoarede folosire a website-ului BURSAHR.RO.

Continutul incarcat si postat de Dvs pe Site (text, date, fotografii, videoclipuri) nu trebuie sa aiba caracter obscen, pornografic, discriminatoriu in functie de rasa, etnie, religie, sex, varsta etc., nu trebuie sa faca reclama unor companii, servicii sau produse, nu trebuie sa incalce drepturile de proprietate intelectuala aprtinand altor persoane decat Dvs. Bursa HR nu are obligatia verificarii informatiilor sau continutului postate de catre o persoana, dar poate face acest lucru fie din proprie initiativa, fie la solicitarea unui utilizator, si poate lua diferite masuri: de a refuza inregistrarea, de a bloca sau suspenda contul, sau indeparta orice informatie sau continut, oricand considera ca informatiile postate de d-voastra, sau continutul incarcat nu respecta prezentii Termeni. Va obligati sa nu transmiteti, sa nu receptionati cu buna stiinta, sa nu incarcati sau descarcati, sa nu utlizizati sau reutilizati, nici un material care contravine in vreun fel prezentilor Termeni.

Aveti posibilitatea participarii in cadrul Site-ului la diferite Video-Interviuri si Video-Conferinte, in care sa va exprimati opinia si sa interactionati cu alti utilizatori. Bursa HR poate restrictiona accesul Dvs la astfel de instrumente daca prin actiunile Dvs incalcati prevederile Termenilor, sau poate inchide astfel de actiuni sau indeparta continut din ele daca se incalca acesti Termeni. Va reamintim ca informatiile pe care le postati pe platforma BURSA HR si continutul incarcat aici sunt publice prin natura locului respectiv, pot fi accesate si copiate de orice persoana si astfel intelegeti ca Bursa HR nu este raspunzatoare pentru utilizarea lor de catre terti.

Pentru accesarea Site-ului prin intermediul telefoniei mobile se aplica tarifele si taxele standard ale operatorului Dvs. de telefonie mobila.
In cazul in care va schimbati sau dezactivati numarul de telefon, aveti obligatia furnizarii in termen de 48 de ore a unui nou numar valabil, astfel incat sa aveti siguranta ca eventualele mesaje vor ajunge la Dvs.
Detineti un drept de proprietate asupra informatiilor si continutului pe care Dvs il incarcati pe Site, si acordati Bursei HR o licenta la nivel global, neexclusiva, irevocabila, cesionabila si sublicentiabila, fara drept de redeventa, de a: reproduce (in sensul termenului prevazut de Legea 8/1996 prin care se intelege si copierea, inregistrarea, stocarea permanenta sau temporara cu mijloace electronice ), elabora lucrari derivate, distribui ( in sensul termenului prevazut de Legea 8/1996 prin care se intelege si vanzarea, transmiterea prin orice mod, cu titlu gratuit sau oneros, sau punerea la dispozitia publicului), in orice mod, orice informatie sau continut pe care le postati pe Site.
Garantati Bursa HR ca detineti toate drepturile necesare pentru a acorda aceasta licenta si ca le veti detine pe toata durata utilizarii serviciilor.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va obligati sa nu intreprindeti urmatoarele:
1. utilizarea site-ului in scopuri comerciale (transmiterea sau postarea de SPAM, reclama, sponsorizare etc), in scopul construirii retelelor piramidale sau a altor scheme similare, promovarea serviciilor de escorta, a serviciilor matrimoniale;
2. savarsirea, promovarea sau instigarea la orice actiune considerata ilegala prin orice act normativ local, national, sau international;
3. modificarea in orice mod si orice masura a Site-ului;
4. afectarea functiilor de securitate ale Site-ului, accesarea fara drept a serverelor inchiriate sau detinute de catre Bursa HR;
5. afectarea functionalitatii Site-ului;
6. incercarea sau extragerea de cod sursa de pe Site;
7. colectarea sau utilizarea continutului sau informatiilor cu caracter personal apartinand altor utilizatori ai Site-ului folosind mijloace automatizate ca de ex programele bot de colectare, roboţii, păianjenii sau site-urile de tip scraper;
8. inregistrarea sau postarea pe Site, sau transmiterea in orice mod prin intermediul Site-ului, a unor informatii sau continut cu caracter obscen, pornografic, sau caracter discriminatoriu in functie de rasa, etnie, religie, sex, varsta etc.;
9. inregistrarea sau postarea pe Site, sau transmiterea in orice mod prin intermediul Site-ului, de continut care prin virusii sai poate afecta functionalitatea oricarui software sau hardware apartinand Bursei HR sau utilizatorilor Site-ului;
10. inregistrarea sau postarea pe Site, sau transmiterea in orice mod prin intermediul Site-ului, a unor informatii false, care nu va reprezinta sau care creeaza aparente sau confuzii cu privire la persoana Dvs sau trecutul Dvs profesional (informatii referitoare la abilitatile Dvs profesionale, performante, calificari, locuri de munca anterioare etc), sau crearea de conturi false;
11. incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Bursei HR sau oricaror altor persoane decat Dvs, inclusiv prin indepartarea insemnelor care arata dreptul de proprietate al acelor persoane;
12. utilizarea de informatii sau continut la care aveti acces prin intermediul Site-ului, pentru a furniza servicii care pot face concurenta Site-ului;
13. discreditarea Bursei HR sau a reprezentantilor acesteia, sau crearea aparentei, in cadrul acestui Site sau oriunde in afara lui, ca anumite informatii sau continut emana de la Bursa HR sau ca Bursa HR le sustine sau promoveaza.
Sunteti de acord sa despagubiti Bursa HR pentru orice daune (inclusiv costuri cu reprezentarea si consultanta juridica) de care Bursa HR poate fi tinuta raspunzatoare de catre terti ca urmare a incalcarii de catre Dvs a drepturilor acestora in decursul sau ca urmare a utilizarii Site-ului.

In cazul incalcarii obligatiilor Dvs prevazute la punctele 3,4,5,6,11,12,13 de mai sus, sau in cazul tentativelor de a intreprinde actiunile respective, va obligati sa achitati Bursei HR cu titlu de penalitate suma de 20 000 euro, aceasta pevedere constituind o clauza penala in sensul art 1538 din Noul Cod Civil.
Pentru cesionarea oricaror drepturi decurgand din prezentii Termeni si Conditii aveti nevoie de acordul prealabil al Bursei HR.

Video cv-ul si Video interviul
Instrumentele prin care candidatii si angajatorii pot evalua cat mai rapid si eficient o oportunitate de angajare sunt video cv-ul si video interviul in sistem de streaming live.
Daca sunteti candidat, este obligatoriu ca cv-ul Dvs sa respecte conditiile privitoare la continut descrise in titlul “Drepturile si obligatiile utilizatorilor” de mai sus. Atat in timpul video cv-ului, cat si al video interviului, veti avea o atitudine decenta, nediscriminatorie dupa orice criteriu, nu veti face reclama unor companii, servicii sau produse, nu veti incalca drepturile de proprietate intelectuala aprtinand altor persoane, nu veti prezenta despre Dvs sau despre alte persoane date false sau eronate. Veti utiliza un fundal neutru si o tinuta corespunzatoare.
Video cv-urile vor purta logo-ul Bursa HR.
Dupa expirarea perioadei de 1 an de la postare, Bursa HR nu este raspunzatoare pentru stergerea automata a inregistrarilor video inactive de pe Site.
Regasiti mai jos conditiile tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca dispozitivele utilizate de catre Dvs, si caracteristicile tehnice ale video cv-urilor si video interviurilor.
Puteti incarca pe platforma bursahr.ro fisiere video cu o durata maxima de 2 minute, si o dimensiune maxima de 240 MB, in unul din urmatoarele formate: avi, mov, wmv, mkv, mp4, mpg, m2v, preferabil la o rezolutie cat mai buna. Aceste fisiere vor fi reencodate automat de serverele bursahr.ro in format mp4 cu compresie h264, care este un format optim pentru internet si care asigura o maxima portabilitate pe orice platforma (calculator, tableta, telefon, SmartTV console etc.)
Aveti de semenea posibilitatea inregistrarii directe pe platforma bursahr.ro a materialelor video: video-cv, prezentari etc utilizand un webcam sau camere profesionale prin intermediul unei placi de captura ce este recunoscuta de aplicatia flash integrata pe bursahr.ro.
Pentru rezultate optime este indicat sa aveti o conexiune internet cu un upload minim garantat de 2 Mb/sec, Firewall/NAT deschis sau mai putin restrictiv. Pentru obtinerea unui material calitativ, este indicat sa utilizati camere cu o rezolutie cat mai buna, surse de lumina care sa asigure iluminarea adecvata a cadrului si sa alegeti un decor cat mai simplu, preferabil un fond alb sau neutru. Majoritatea camerelor web includ si microfoane, ce permit inregistrarea audio la o calitate acceptabila, daca doriti obtinerea unui sunet calitativ, puteti utiliza si microfoane externe.
Platforma bursahr.ro este optimizata pentru vizualizarea pe orice platforma si la orice rezolutie a ecranului. Pentru a putea beneficia de toate facilitatile oferite este recomandat sa aveti un browser modern, compatibil html5 si sa aveti activata optiunea de permitere a executarii codurilor javascript in configurarea browserului. Pentru a putea inregistra video cv-uri, pentru a participa la video-interviuri sau videoconferinta trebuie sa aveti instalat plugin-ul Adobe Flash Player versiunea 11 sau superioara, sau, Google Canary cu suport WebRTC.

Modulele Cookie
Pentru a garanta o utilizare cat mai sigura si mai usoara a Site-ului, se pot colecta Cookies la accesarea de catre Dvs a Site-ului. Informatiile despre datele retinute si scopurile utilizarii lor le regasiti in Politica de confidentialitate.

Modificarea Termenilor si Conditiilor. Modificarea, suspendarea sau sistarea serviciilor
Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului pot fi modificati, inlocuiti sau completati de catre Bursa HR periodic, fara notificare prealabila, fiecare utilizator avand obligatia verificarii acestora si a respectarii noilor conditii, ele intrand in vigoare de la data operarii modificarilor respectivelor. Serviciile, forma si natura lor pot fi de asemenea modificate pentru a indeplini mai bine functiile Site-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile aduse, nu continuati utilizarea Site-ului. Continuarea utilizarii Site-ului semnifica acceptarea de catre Dvs a noilor conditii si modificarea corespunzatoare a raportului juridic dintre Dvs si Bursa HR.
Bursa HR poate sista oricand, permanent sau provizoriu, furnizarea serviciilor catre Dvs sau catre alti utilizatori fara o notificare prealabila, din ratiuni ce tin de utilitatea si eficienta serviciilor respective. Limitarea raspunderii
Bursa HR nu va fi tinuta raspunzatoare fata de Dvs pentru pierderi indirecte pe care le-ati putea suferi ca urmare a utilizarii Site-ului. Aici sunt incluse profituri nerealizate, pierderi de oportunitati, de date, de reputatie, de fond de comert etc.
Renuntati la orice drepturi si reparatii pe care le-ati putea solicita Bursei HR ca urmare a unor pagube directe sau indirecte datorate:
- accesarii continutului de pe Site. Bursa HR depune toate diligentele pentru a oferi informatii actuale si corecte privind serviciile si produsele sale si pentru a actualiza continutul Site-ului. Cu toate acestea, Bursa HR nu garanteaza actualitatea informatiilor prezentate pe Site in orice moment, sau faptul ca acestea nu contravin in orice mod prezentilor Termeni;
- unor erori sau intarzieri in functionarea serviciului in conditiile unei conexiuni de acces la internet necorespunzatoare a utilizatorului, sau in situatii de forta majora ca de ex: lipsa conexiunii la internet sau telefonie, erori de functionare a echipamentelor tehnice ale Bursei HR, acces neautorizat in sistemele Bursei HR etc;
- luarii de catre Dvs a unei decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului;
- defectiunilor de utilizare sau functionare a Site-ului sau a vreunui software pus la dispozitie Dvs in cadrul serviciilor;
- incalcarii de catre alti utilizatori sau vizitatori a drepturilor dvs de proprietate intelectuala asupra informatiilor si continutului;
- incalcarii de catre alti utilizatori sau vizitatori a oricaror prevederi ale prezentilor Termeni.
Raspunderea Bursei HR sau a reprezentantilor sai este limitata la 50% din valoarea serviciilor platite de catre Dvs in ultimul an, sau 100 de euro, in cazul in care nu ati achizitionat niciun serviciu. Aceasta clauza de limitare a raspunderii se aplica indiferent ca va intemeiati solicitarea Dvs pe un act juridic sau un simplu fapt, indiferent ca eventualitatea aparitiei unui astfel de prejudiciu ne-a fost notificata sau ne era altfel cunoscuta. Aceasta clauza nu se aplica prejudiciilor provocate de catre Bursa HR cu intentie sau din neglijenta grava.
In conditiile in care considerati ca utilizarea serviciilor nu mai este oportuna sau va prejudiciaza in vreun fel, aveti dreptul de a va inchide contul si a rezilia prezentul acord prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de mail contact@bursahr.ro
Bursa HR poate cesiona drepturile sale decurgand din aceste Conditii, fara a fi necesara notificarea Dvs.

Rezilierea sau denuntarea acordului dintre Dvs si Bursa HR
Acest acord intitulat Termeni si Conditii de utilizare a Site-ului poate fi denuntat oricand atat de catre Dvs, cat si de catre Bursa HR. In situatia in care considerati ca drepturile Dvs va sunt afectate prin utilizarea Site-ului, sau ca aceasta utilizare nu mai este oportuna, aveti dreptul de a denunta acordul prin transmiterea unei solicitari la adresa contact@bursahr.ro
In cazul nerespectarii de catre una dintre parti a obligatiilor prevazute in acest acord, cealalta parte poate rezilia acordul, cu transmiterea unui preaviz de 15 zile. Acordul va inceta de drept la implinirea termenului de preaviz, daca partea in culpa nu si-a indeplinit totusi obligatia respectiva pana la acea data.
In cazul incalcarii obligatiilor prevazute la punctele 3,4,5,10,11,12 din titlul „Drepturile si obligatiile utilizatorilor”, sau in cazul tentativelor de a intreprinde actiunile respective, acordul va inceta de drept prin simplul fapt al incalcarii obligatiei respective, cu exceptia situatiei in care Bursa HR intelege sa va acorde un termen in care sa remediati incalcarea obligatiei respective. Aceasta prevedere constituie un pact comisoriu in sensul articolului 1553 din Noul Cod Civil.

Notificari
Notificarile catre Bursa HR trebuie transmise in scris, la adresele de e-mail contact@bursahr.ro, notificarile transmise in alt mod sau catre alte adrese nevand nici un efect juridic.

Legislatie si jurisdictie
Legea aplicabila acestui acord este legea romana iar jurisdictia pentru solutionarea diferendelor apartine instantelor de judecata de la sediul Bursei HR.
Acest acord isi intemeiaza clauzele pe prevederile urmatoarelor acte normative specifice:
Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
Legea nr 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice
Legea nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
Legea nr 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea nr 365/2002 privind comertul electronic
Directiva 2001/29/EC privind armonizarea anumitor aspecte ale dreptului de autor si drepturilor conexe in societatea informationala Directiva 92/100/CEE privind dreptul de inchiriere si de imprumut si anumite drepturi conexe dreptului de autor in domeniul proprietatii intelectuale
Convenţie de la Berna pentru protecţia operelor literare şi artistice din 9 septembrie 1886, ratificata de Romania si publicata in MO 156/17.04.1998
Tratatul OMPI pentru dreptul de autor (WCT) intrat in vigoare in martie 2002
Tratatul OMPI pentru Interpretare şi Fonograme (WPPT) intrat in vigoare in mai 2002